The International Life Saving Federation (ILS)

Arkiv

Välkomna!

Idag öppnar bokningen av sommarsimskolan. Här hittar du till den sidan.

Även bokningen för livräddare som vill bevaka på Tofta livräddningsstation öppnar.

1 april, oj!

Den första april är en mycket intensiv dag för SLS Gotland, Givetvis föregås den av en hel del förarbete, men det är den första april vi släpper mycket information. Dessutom är vi medarrangörer av ”Vårdoppet”. Det är bokningstart för både sommarsimskolan och livräddarna som vill komma och hjälpa till på Tofta livräddningsstation. De har varsin sida för information och anmälan här på hemsidan. När det gäller Vårdoppet så går signalen för ett dopp 10:00 i år. Vi håller till som vanligt nere i Snäcks badvik.

Årsmötet avklarat

En sval men mycket fin kväll inramade kvällens årsmöte på Tofta livräddningsstation. tio -talet medlemmar slöt upp.

Jocke Nordberg avgick för nya utmaningar, men kommer hålla kontakten. Tack Jocke.

Tord Turesson omvaldes som ordförande, även Thomas Livemo(kassör), Nicklas Björling(sekrterare) och Martina Olofsson omvaldes. Johanna Ronnström och Mikael Löfgren invaldes i styrelsen som nu är fulltalig.

Välkommen på årsmöte.

Gotlands regionförbund av Svenska livräddningssällskapet bjuder in till årsmöte på onsdagen den 6e mars på Tofta livräddningsstation. Du kan med fördel anmäla dig via evenemangsinbjudan i vår Facebookgrupp. Vi bjuder på fika efter förhandlingarna. Välkomna!

Vill du hjälpa till? -Bli en del av kedjan.

SLS Gotland har en stor verksamhet och det behövs fler som engagerar sig. Kan du tänka dig hjälpa till i styrelsearbetet, kanske bli instruktör i hjärt -lungräddning, planera simskola eller kanske ideellt som fastighetsskötare för vår livräddningsstation? Det finns ett brett behov så du kan hitta din nisch. Träningen är nu återupptagen efter julvilan. Välkommen till ett nytt år med SLS Gotland. / Tord ordförande.

Till er alla..

Höstermin men sommar.

Nu har vi startat upp träningen inne, tisdagar och söndagar. Men samtidigt tränas det på ute på Tofta. Vi har fina möjligheter för träning där ett tag till. Vi har även en del verksamhet på stationen.16-17/9 kommer det bli ett miniläger. Söndagen 1 oktober från 13:00 gör vi höst på stationen -välkommen att hjälpa till.

Lite kvar, men tack!

Idag stänger vi bevakningen med livräddare på Tofta för sommaren 2023. Det kommer vara en del aktiviteter ett tag till på stationen, bla träningsläger.

Vecka 31 på Tofta

Den sista veckan med livräddare som bevakar på Tofta 2023 har inletts. Vi har fyllt huset och varvar bevakningen med läger.

25 juli, dagen mot drunkning.