The International Life Saving Federation (ILS)

Arkiv

Event

SLS Gotland har skapat en  grupp som inriktar sig mot event av alla de slag.Vi kan med hjälp av jeepar och den övriga utrustning som finns på Tofta livräddningsstation erbjuda en ganska avancerad första hjälpen tjänst. Givetvis kan vi lösa även uppdrag i vatten. Gruppen följer SLS riktlinjer och klär sig röd / gult.

Gruppen har nu utvecklat sig så vi idag har en filial under Livtjänst Sverige Ab. Därigenom kan vi nu erbjuda säkerhetslösningar för de flesta event och arrangemang. Livtjänst är en privat vårdgivare och lyder under Socialstyrelsen, därför är vi då kläda i grön / gult.

Daniel, Martina och Tord under SMC dagarna på Gotland ring 2011.

Livtjänst första skarpa uppdrag på Gotland. SMC dagarna på Gotland ring 7-11 juli 2011.

Först hjälpen övning med barn

Med utrustningen från Tofta livräddningsstation kan gruppen erbjuda avancerad första hjälpen beredskap. I mån av tid även demonstrationer, övningar och marknadsförings event.

Jeep 184 på Vårdoppet 2010.

Konserter, motortävlingar, båttävlingar och idrottsevenemang är några exempel på uppdrag vi kan ta på oss.

Uppdrag som genomförts: Stockholm triathlon (simmomentet), Gotland ring -bil och mc körning på racingbana, Vårdoppet -Snäck,  Kvartersligan i fotboll -sammandragning, fotbollsskolan sommaren 2010 – genomgång av första hjälpen/larmning/livräddning, Kneippbyn personalen på vattenland -genomgång livräddning, Varplöse vattenpark – genomgång livräddning, Wisby simsällskap personalen på utebaden-livräddning och HLR genomgång.

Ingen fast prislista finns, varje enskild förfrågning förhandlas för sig.

I vårt fotogalleri kan du se bilder från några av våra uppdrag.

Gruppen kontaktas via Tord Thuresson, tord@slsgotland.se 070 – 631 29 30.


Nu kan vi även i samarbete med Livtjänst erbjuda bra lösningar på det mesta inom beredskap, utbildning och även en hel del produkter.

Kontakta oss så berättar vi mer även om vilka möjligheter som finns.   www.livtjanst.se

Martina och Siri redo

Martina från Livtjänsts Visbyfilial, och Siri från Göteborg redo för uppdrag under World transplant games 2011 i Göteborg.