The International Life Saving Federation (ILS)

Arkiv

Det är dax!!

Vintern glider över i vår, och sommaren närmar sig fort. Som livräddare är det nu du behöver fundera över vilken tid du kan ge till livräddningen i sommar. Som vanligt är det första april vi öppnar bokningen. Allt pekar på att det kommer bli en hel del större nyheter i år på Tofta livräddningsstation. Tex rescuerunnern/ vattenskotern kommer kräva ca 2 dagars utbildning för att man skall få köra den. Jag vill att du funderar på sommaren och om det är en vecka du kan, så överväg ändå att försöka få till någon dag till, beroende på din ambition. Är du sugen på att bli havslivräddare? Surfa in på livräddarskolans hemsida. För en del stränder finns det ekonomiskt stöd att söka, men du behöver vara ute i god tid. De stränder som har bemanning med livräddare har första tjing på utbildningsplatser, så det finns flera fördelar att kontakta ”din strand” Välkommen till stränderna sommaren 2023!