The International Life Saving Federation (ILS)

Arkiv

Jobba hos oss i sommar?

Simlärare sökes till SLS Gotlands sommarsimskola 2022.Några av våra trogna simlärare kan inte komma i sommar. Så vi hör oss nu för om det finns några SLS utbildade simlärare som är intresserade av att jobba med vår sommarsimskola vecka 27-30. Vi vill att du kommer någon dag innan för att planera, sedan ingår även minst en dag efter för att återställa. Det finns möjlighet att bo på Tofta livräddningsstation ihop med livräddarna. Så vi söker i hela landet. Vi har ett ganska unikt upplägg där vi är både ute och inne. Tack vare Lundins bil och Länsförsäkringar Gotland så ingår det mesta, även tjänstebil. Mer information och intresseanmälan enklast via mejl till martina@slsgotland.se eller tord@slsgotland.se. Annars ring Tord 070 631 29 30.