The International Life Saving Federation (ILS)

Arkiv

Ingen simträning i Solberga!!

Nya restriktioner med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd.

Med anledning av de skärpta allmänna råd som Folkhälsomyndigheten inför på Gotland from idag (201112) kommer flera verksamheter inom kultur & fritidsområdet påverkas.

De skärpta allmänna råden innebär bland annat att vi inte ska besöka inomhusmiljöer där många människor samlas och där det kan finnas risk för trängsel. Det kommer att påverka flera av regionens verksamheter som bibliotek, badhus och idrottsanläggningar som omgående kommer att begränsa eller delvis ändra sina öppettider för att fortsatt upprätthålla servicen men minska den fysiska kontakten och smittrisken.

Samtliga badhus stängs för allmänheten. Undantaget är skolans idrotts- och simundervisning samt föreningsledd träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Alla halvår/årskort förlängs med den tid som de allmänna råden gäller.

SLS träningstider avbokas tom 13 december!

Vi hoppas att vi snart får komma tillbaka och träna och återkommer då det finns mer information.